Hyra lokal i Höllvikens Bygdegård

Visning

Ni kan boka en tid för att få en privat rundvandring i lokalerna och bolla tankar med vår bokningsansvarige.  För visning av lokalerna skicka mail till bokning@hollvikensbygdegard.se så avtalar vi en tid.

  • Höllvikens Bygdegård
    Museivägen 21
    236 91 Höllviken
  • Bokning: 040-330 805
  • Telefon tider 10:00-16:00
  • Journummer: 040-330802
  • E-post: bokning@hollvikensbygdegard.se

 

Priser och tjänster

Se i menyvalet Priser för aktuella priser och vad vi har att erbjuda för extra tilläggstjänster. Priser kan avvika vid högtider så som midsommar, nyår, student mm.

Läs först igenom våra regler.
 

Bokning

Då ni tagit beslutet att Höllvikens Bygdegård är rätt lokal för er tillställning är det dags att boka. Klicka på Bokning. I bokningskalendern kan ni se vilka dagar som Bygdegården är ledig. Följ anvisningarna där.

Bekräfta bokning och deposition

Efter att vår bokningsansvarige behandlat er bokningsförfrågan bekräftar ni snarast och inom 2 bankdagar er bokning genom att sätta in en depositionsavgift på 1000 kr till föreningen på bankgiro 603-5901. OBS! Ange alltid namn, bokningsnummer och datum (dagen ni vill hyra). Så fort vi ser att pengarna kommit in reserverar vi den önskade dagen till er.

Depositionen återbetalas efter hyrestidens utgång så snart lokalerna inspekterats och bedömts som tillfredsställande. Säg i från till vilket konto pengarna skall återbetalas till.
 

Betalning

När det börjar närma sig festdatumet skall alla beställda tjänster förskottsbetalas till fullo enligt Bygdegårdsstandard. Fullständig betalning skall vara erlagd senast tio bankdagar innan kontraktsskrivandet (se nedan).

 

Bokade dagen

När dagen har kommit för festen möter ni den bokningsansvarige på Bygdegården (ca kl 14:00 eller den tid ni bestämt). Nyckelkontrakt skrives och nycklar och larmkod överlämnas. En genomgång av brandsäkerhet, ljudanläggning, tändning och släckning mm göres.

Och självklart får ni svar på alla andra frågor!

Dagen efter

Nu är tillställningen slut och det är dags för städning. Ni har fram till klockan 12:00 på er att städa. På denna tiden skall ni stämma av alla de punkter som finns på checklistan för städning av lokalerna. När detta är färdigt träffar ni den bokningsansvarige och har en genomgång (eller enligt överenskommelse).

Sopor tar ni med er eller så beställer ni slängning av sopor, enligt prislistan. Då är det bara att ställa de väl förslutna sopsäckarna på angiven plats.

Eller så köper ni till tjänsten Drop n´Go! och lämnar alla städbekymmer till oss och passar på att sova ut ordentligt dagen efter...

Deposition återbetalas när vi är överens om att allt är i sin ordning och är snyggt och städat efter festen. Vänligen meddela till vilket konto pengarna skall betalas till.

 

OBS! Detta gäller endast privata fester eller tillställningar där det ej sker någon försäljning eller 
inträde.  Kontakta vår bokning direkt om ni är intresserade av att hyra Bygdegården för andra ändamål.